Охранителни ролетки

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ

Охранителните ролетки осигуряват висока степен на защита на магазини, офиси, входни и гаражни врати. В зависимост от индивидуалните изисквания на нашите клиенти, Beautymake предлага различни решения: мрежести или изградени от поцинкована стоманена ламарина или алуминий плътни ламели, оцветени с електростатично нанесено прахово покритие по избор от цветовия каталог RAL. Задвижването може да е ръчно – с помощта на балансиращ механизъм, или автоматично – чрез електродвигател, който се задейства с бутон или дистанционно управление.

Ролетките се навиват компактно в касета от гладка поцинкована стомана, водачите са снабдени с гуми и четки, което ограничава шума при вдигане и спускане и дава възможност да се постигне допълнителна изолация.

Плътните ролетки гарантират най-висока степен на недостъпност на обекта и позволяват използването на панели с полиуретанов пълнеж за по-добра топло- и шумоизолация. Плетените охранителни ролетки осигуряват добра видимост, изпълняват се от огънати стоманени пръти, захванати посредством специални стоманени скоби.

Ролетният тип гаражни врати позволяват максимално използване на гаражното пространство.

Галерия