Охранителни ролетки

Охранителните ролетки осигуряват висока степен на защита на магазини, офиси, входни и гаражни врати. В зависимост от индивидуалните изисквания на нашите клиенти, Beautymake предлага различни решения: мрежести или изградени от поцинкована стоманена ламарина или алуминий плътни ламели, оцветени с електростатично нанесено прахово покритие по избор от цветовия каталог RAL. Задвижването може да е ръчно – с помощта на балансиращ механизъм, или автоматично – чрез електродвигател, който се задейства с бутон или дистанционно управление.

Ролетките се навиват компактно в касета от гладка поцинкована стомана, водачите са снабдени с гуми и четки, което ограничава шума при вдигане и спускане и дава възможност да се постигне допълнителна изолация.

Плътните ролетки гарантират най-висока степен на недостъпност на обекта и позволяват използването на панели с полиуретанов пълнеж за по-добра топло- и шумоизолация. Плетените охранителни ролетки осигуряват добра видимост, изпълняват се от огънати стоманени пръти, захванати посредством специални стоманени скоби.

Ролетният тип гаражни врати позволяват максимално използване на гаражното пространство.

Галерия

 

Уважаеми клиенти,

във връзка с обявеното извънредно положение, ви уверяваме, че сме предприели всички необходими мерки за сигурност и ще работим с обичайното работно време! За да избегнете излишни рискове можете да се възползвате и от консултация по телефона или електронен път.