PVC дограма KMG, серия Prelude

KMG

Beautymake има удоволствието да Ви предложи базисна система в 4-камерна PVC дограма KMG. Профилите KMG се разработват, конструират и изпитват в България със съдействието на инженери от научния институт в Розенхайм, Германия. Гаранция за високо качество е напълно автоматизираният процес, чийто контрол се осъществява чрез специализирана програма от Института на фирма “Greiner Extrusionstechnik” – GETU.

PVC дограма KMG

PVC дограма KMG – сертифицирана за качество

Системата, по която се произвежда ПВЦ дограма KMG, притежава международен сертификат за качество ISO 9001 и покрива изискванията на EN 12608, разработени от Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи. Благодарение на комплексните изпитания, са постигнати редица високи резултати, най-важен сред които е устойчивостта на самия продукт – профилите остават невредими под въздействието на резките промени в атмосферните условия (влажност на въздуха, средни месечни температури над 35°С и под -10°С, бързо изменящо се атмосферно налягане, киселинни дъждове и други неблагоприятни метеорологични фактори). Профилите с марка KMG осигуряват високо ниво на топлоизолация и защита от неприятния градски шум.

Характеристики

Най-висок клас

Повърхността на четирикамерните системи се характеризира с изключителен блясък и способност за абсорбиране на светлината. Първокласните материали, от които се изработва PVC дограма KMG, са гаранция за екологично безвреден профил, който отговаря на поставените норми за опазването на околната среда. Използването на усилващ метален профил гарантира максималната устойчивост на цялата конструкция.

Beautymake Ви препоръчва използването на специални стъкла, ефективни по отношение на намаляване на топлинните загуби и съдействащи за редуцирането на конденза в дома.

Най-висок клас

Галерия