PVC ДОГРАМА GEALAN – НЕМСКА ПВЦ ДОГРАМА ЗА ДОМА

пвц дограма, pvc дограма

Beautymake предоставя на Вашето внимание най-високия клас немска пвц дограма – профилни системи, изработени от Gealan: S 8000 IQ и S 9000. Особено успешни в прилагането на иновационните технологии, Gealan се нарежда сред най-утвърдените производители на PVC профили в Европа.

Предимства

1980 е годината, в която Gealan поставя начало на производството на цветни PVC профили, прилагайки метода на ко-екструзията. Той представлява добавяне на слой от плексиглас с дебелина 0.3-0.7 мм към повърхността на профила, едновременно с екструзията. Процесът се извършва при много висока температура, благодарение на която двата близки по свойства материала се свързват неразривно помежду си. Повърхността, която се получава, е съвършено гладка, антистатична, устойчива на механични въздействия, атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи.

PVC Дограма Серия Gealan S 8000 IQ

Порфили

Със забележителни топлоизолационни качества, дължащи се на конструкцията с повече камери, Немска PVC дограма Gealan е сигурен помощник в спестяването на енергия и значително намалява разходите за отопление. Монтажната дебелина на профила е увеличена до 74 мм., като това разрешава употребата на арматура с по-големи размери. Ето защо се удължава продължителността на времето, в което прозорецът е в идеално за употреба състояние.

Предимства на немската ПВЦ дограма Gealan

  • 6 камери
  • Монтажна дебелина на профила 74 мм
  • Високи статични характеристики
  • Модерни acrylcolor и дървесен ефект

Използването на цветна немска пвц дограма Gealan във Вашия дом ще му придаде уникална визия. Разполагаме с голямо разнообразие от цветни прозоречни профили с богат диапазон от нюанси и цветове – от елегантно бяло до тъмно сиво. Използваните acrylcolor цветове са ярки и изглеждат естествени. Всички те са тествани по Германската система за качество и стандартизация RAL.

Gealan

Двуцветните acrylcolor профили (бели отвътре и цветни отвън) се произвеждат по специална технология. Отвън прозорецът е с цветно акрилно покритие, чиято „стъкленогладка” повърхност е изключително устойчива на надраскване и не изисква особена поддръжка. Това покритие прави прозореца устойчив на слънце, вятър, дъжд и драстични температурни промени. Дограмата е толкова устойчива на стареене, че отделни прозорци могат да се подменят след няколко години без да се забелязва разлика в цвета на новите и старите прозорци.
Ако сте привърженик на красотата на естествените материали, но същевременно искате да се възползвате от предимствата на съвременните технологии, изберете ПВЦ дограма с шарки, наподобяващи дървен материал.

Серия Gealan S 9000

Серия Gealan S 9000

Този модел немска PVC дограма Gealan има комбинирана система с 83 мм. конструктивна дебелина, триредово гумено уплътнение и шесткамерна профилна система. Съчетанието на тези характеристики гарантира впечатляваща термична изолация, която е подходяща и за съвременните „пасивни къщи“. Стойността на коефициента на топлопреминаване достига до Uf = 0,92W/m²K. При използването на STV, дебелината на стъклопакета може да достигне до 52 мм., като той се залепва непосредствено за касата или крилото. Така се постига максимална здравина на конструкцията, като се създава и възможност да се използват и по-широки стъклопакети от профилите, които имат гумено уплътнение.

 

Уважаеми клиенти,

във връзка с обявеното извънредно положение, ви уверяваме, че сме предприели всички необходими мерки за сигурност и ще работим с обичайното работно време! За да избегнете излишни рискове можете да се възползвате и от консултация по телефона или електронен път.