БЪЛГАРСКИ ВХОДНИ ВРАТИ

Искате домът Ви да се отличава още по входната врата? Искате тя да изразява стила и характера му, да държи неканените гости отвън и да е гостоприемна с приятелите? Заповядайте! Нашите входни врати са точно такива!

Предлагаме Ви български, турски и китайски. Те са с различни характеристики и цени, но еднакво добре гарантират сигурността и неприкосновеността на дома Ви. Може да изберете модела, който Ви допада, и който се вписва в бюджета Ви.

Български входни врати

Успяваме да ги индвидуализираме в максимална степен – според размерите, които са Ви нужни. Предлагаме ги в серия с интериорните и вратите за баня, за да постигнете едностилие и хармония в дома си.

70 милиметровото крило е с шумо- и топлоизолация. Касите са от МДФ и се регулират в рамките на 37 см, при необходимост – до 52 см. Вратите са облицовани с декоративно фолио или „Алкор“ (покритие, по-здраво и по-ефектно от декоративното фолио).

За сигурното заключване на българските входни врати се поставят две самостоятелни заключващи системи КALE, а патронът е с бронировка. Уплътненията са двойни. Можете да регулирате трите панти според нуждите си. Вратите са комплектовани с шпионка и алуминиев праг.

Отварят се навътре – съответно лява и дясна, имат опция за обратен монтаж.